Energieffektivisering Göteborg

RING OSS - 031-781 24 59

Energieffektivisering

Energieffektivisering av fastighet genom tilluftskanaler på fasaden.

Det finns inga bra anledningar att slösa med energi. Det är dyrt, dåligt för klimatet och framför allt onödigt. Vi hjälper fastighetsägare med energieffektivisering i Göteborg så att ni kan spara både pengar och energi, och dessutom bidra till en bättre miljö!

Första steget vid energieffektivisering av fastigheter är oftast en energianalys som utförs av en energiexpert från oss. Baserat på analysen kan vi sedan rekommendera de åtgärder som passar er fastighet bäst! Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er med energieffektivisering i Göteborg.

Åtgärder för energieffektivisering i Göteborg

Ta hjälp av en energiexpert från oss när ni vill minska energiförbrukningen i er fastighet! Vår energiexpert analyserar klimatskalet på er fastighet med hjälp av termografering, även kallat värmefotografering. Det är viktigt för oss att se till att ni får en fullständig bild av läget och vilka lösningar för energieffektivisering i Göteborg som är lämpliga i ert fall.

Vår energiexpert sammanställer sin analys i en rapport och går igenom den med er. Här finns en chans att även diskutera åtgärder som kan vara fördelaktiga ur ett helhetsperspektiv, med hänsyn till faktorer som exempelvis boendemiljö, radon och ekonomi.

Fenomenal energieffektivisering av fastigheter

Uppvärmning av ventilationsluft ligger bakom en stor del av energiförbrukningen i en fastighet. Med SmartFront-metoden kan ni spara in på den energiförbrukningen genom värmeåtervinning.

Systemet innebär en smart energieffektivisering som dessutom sänker era kostnader för uppvärmning rejält. Det går till så att värmen i frånluften återanvänds och värmer tilluften. Tilläggsisolering läggs utanpå byggnaden och luftrör läggs i spår inne i isoleringen. Det är en riktigt häftig teknik om vi får säga det själva. Systemet har dessutom en rad fördelar utöver energieffektivisering i Göteborg:

  • Behagligare inomhusklimat tack vare jämnare temperatur och ett högre luftflöde med ren luft som filtrerats för att inte innehålla sporer och mögel.
  • Lägre radonhalt i fastigheter som har problem med radon i inomhusluften.
  • Mindre buller och trafikljud utifrån tack vare den extra isoleringen.
  • Ökat värde på fastigheten.
  • Minimal störning för boende när systemet installeras. Nästan allt arbete utförs på utsidan av huset.

Här nedanför kan ni se en kort animerad video som ger en översikt av vår patenterade metod för energieffektivisering i Göteborg.

Energieffektivisering i Göteborg genom fönsterbyte

Fönsterbyte är en utmärkt åtgärd för energieffektivisering av fastigheter. Fönsterbyte kan dock vara en omständlig process, och det finns många saker förutom energieffektivisering att tänka på, som säkerhet, hållbarhet, vädring och bullerdämpning. Vi hjälper er som söker energieffektivisering i Göteborg att gå igenom vilka alternativ som finns och kommer med förslag baserat på just er fastighets behov.

Nya 3-glas energifönster med låga u-värden (ett lågt u-värde betyder att fönstret är bra värmeisolerat) är vad vi brukar rekommendera i första hand. Genom att välja energisnåla och energieffektiva fönster sparar ni pengar genom minskad värmeförlust samtidigt som ni får ett betydligt bättre inomhusklimat. Inget mer kalldrag!

Kontakta oss om ni vill diskutera fönsterbyte och energieffektivisering i Göteborg med en energiexpert!

SmartFront AB


Mått Johanssons väg 38
631 07 Eskilstuna

031-781 24 59

[javascript protected email address]

559054-6031


Energieffektivisering

Energiexpert


logo-image

Om Oss

Vi har både bred och djup kompetens inom energieffektivisering i Göteborg! När du vill spara energi har vi lösningarna.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

SmartFront AB

Org nr: 559054-6031
Mått Johanssons väg 38
631 07 Eskilstuna
Tel: 031-781 24 59

Hitta hit